• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Alumnes de l’ESO de Callosa d’en Sarrià participen en el gran espectacle musical d’Altea ‘Com Sona l’ESO’

Alumnes de l’ESO de Callosa d’en Sarrià participen en el gran espectacle musical d’Altea ‘Com Sona l’ESO’

| 15 maig, 2017

Un total de 18 alumnes de l’ESO de Callosa d’en Sarrià van participar el divendres en el gran espectacle musical celebrat enguany a Altea ‘Com Sona l’ESO’, en el qual es va estrenar l’obra ‘Frankenstein a la Platja’, una combinació de música, dansa, ficció, art i creativitat. Els alumnes van acudir acompanyats per les seues professores de música de l’IES de Callosa, Paqui Cano i Gema Femenia.

 

A l’esdeveniment, presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va assistir l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, al costat de la regidora d’ Educació, Estela Menaches, i els edils Francesc Guardiola, Lumi Puigcerver i Alfonso Puigcerver.

 

En aquest projecte musical han participat uns 1.500 alumnes de Secundària i Batxillerat de centres públics, d’entre 12 i 17 anys, i els seus professors, provinents de diverses localitats del País Valencià, Catalunya i Balears.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.