• ca
  • es
Inici » Aigua » Ajuntament i Comunitat General de Regants es comprometen a augmentar les mesures de control per a l’estalvi d’aigua

Ajuntament i Comunitat General de Regants es comprometen a augmentar les mesures de control per a l’estalvi d’aigua

| 22 juliol, 2016

22072016_reunión_comunidad_regantes_callosa

Ahir a la vesprada es va celebrar en la seu de la Comunitat General de Regants i Usuaris de Callosa d’en Sarrià una assemblea informativa a la qual van assistir tots els representants dels recs i el regidor de Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, en representació dels usuaris, per abordar com a únic tema de l’ordre del dia la racionalització de l’aigua davant la sequera actual.

 

Durant l’assemblea es va acordar de forma unànime augmentar els sistemes de control que permeten seguir avançant en la racionalització de l’aigua, tant per al consum com per al reg, basant-se en criteris de sostenibilitat, solidaritat i eficiència.

 

En l’assemblea es va destacar com a exemple la gestió de la Comunitat de Regants Torreta Segarra que ha aconseguit un control superior al 95% de l’aigua en la seua xarxa de regadiu, amb el consegüent estalvi energètic i de capital de l’aigua, superior a moltes xarxes tant de reg com de proveïment.

 

Per la seua banda, i com a mesura d’estalvi, l’Ajuntament restringirà durant els dies de festa de Sant Jaume (23, 24 i 25 de juliol) el funcionament dels dolls del Poador. Pel qual tan sols funcionaran en horari nocturn de 21.00 a 01.00 hores, amb la finalitat  que no es desborden els dipòsits i es desaprofite l’aigua.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Aigua, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.