• ca
  • es
Inici » Educació » L’Ajuntament de Callosa destinarà 10.000 euros a l’ajuda al transport d’estudiants universitaris i de Cicle Formatius

L’Ajuntament de Callosa destinarà 10.000 euros a l’ajuda al transport d’estudiants universitaris i de Cicle Formatius

| 10 març, 2016

La regidoria d’Educació, que dirigeix l’edil Estela Menaches, destinarà un total de 10.000 euros per a ajudes al transport d’estudiants universitaris o Cicles Formatius reglats. Les ajudes estan dirigides a aquells alumnes que estiguen empadronats a Callosa d’en Sarrià i que cursen els seus estudis fora del municipi.

Les sol·licituds a emplenar es podran descarregar a través de la web municipal, www.callosa.es. Així mateix, al costat de la sol·licitud, s’haurà d’aportar justificant actualitzat d’estudis i fotocòpia amb el número de compte bancari a nom del sol·licitant (IBAN).

Les sol·licituds i la documentació requerida s’hauran de presentar en l’Oficina Tècnica, (Plaça d’Espanya, 14. Planta baixa) del 21 de març al 25 d’abril de 2016.

Després de l’aportació de la sol·licitud i la documentació acreditativa, l’Ajuntament procedirà a resoldre i consignar la quantia econòmica a percebre per cada alumne. Només es rebrà una ajuda per persona, independentment que es realitzen diferents estudis.

Estela Menaches ha destacat que el nou equip de govern de Callosa “està demostrant que l’Educació és una prioritat en la nostra gestió, perquè hem multiplicat per quatre la partida que els pressupostos municipals destinava a beques per al transport d’estudiants universitaris i de Cicles Formatius, passant de 2.500 euros pressupostats en l’últim govern del PP als 10.000 euros  enguany, el 2016”.

    Sol·licitudPDF

 

TRANSPOR UNIVERSITARI 16

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.