• ca
  • es
Inici » Aigua » Agricultura reuneix a Callosa d’en Sarrià als regants de la comarca per a conèixer les seues principals necessitats

Agricultura reuneix a Callosa d’en Sarrià als regants de la comarca per a conèixer les seues principals necessitats

| 14 setembre, 2018


*La trobada servirà per a la redacció del nou pla de regadiu previst per la Conselleria
Representants d’entitats de regants de tota la comarca de la Marina Baixa s’han reunit aquest matí en la seu de la Comunitat General de Regants de Callosa d’en Sarrià, convocats per la Conselleria d’Agricultura, per a abordar les seues principals necessitats.

Es tracta d’una presa de contacte amb els regants que servirà per a la redacció del nou pla de regadiu que té previst elaborar la Conselleria d’Agricultura amb l’objectiu de modernitzar les infraestructures existents. Per a açò, tècnics de Conselleria i el Centre Valencià d’Estudis de Reg de la Universitat Politècnica de València dirigeixen estan celebrant reunions amb les entitats de regadiu de tota la Comunitat per a confeccionar els treballs previs al pla.

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, ha assistit a la reunió, ja que l’Ajuntament forma part de la Comunitat General de Regants com a usuari. Entre les principals necessitats plantejades pels regants callosins destaca l’ambiciós projecte de substitució del sistema de regadiu existent per un sistema de regadiu per degoteig.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Aigua, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.