• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » AES llança una campanya de Nadal per a impulsar les compres en el comerç local

AES llança una campanya de Nadal per a impulsar les compres en el comerç local

| 12 desembre, 2018

L’Associació d’Empresaris de Callosa d’en Sarrià (AES), en col·laboració amb la Regidoria de Comerç i Caixacallosa, ha llançat una campanya de promoció per a impulsar les compres en el comerç local durant les festes nadalenques.

 

‘Fes Nadal a Callosa. Compra al poble. Regala il.lusió’ és el lema escollit per a aquesta campanya en la qual s’han editat cartells promocionals que es distribuiran pel municipi. Així mateix, els comerços associats han col·locat moqueta roja i un avet en l’entrada dels seus negocis amb l’objectiu de crear una imatge col·lectiva.

 

D’altra banda, fins al dia 6 de gener, les persones que compren en els comerços associats de la localitat seran obsequiades amb un calendari i una participació del sorteig de loteria de ‘El Niño’.

 

El president de l’AES, Vicente Sanchis, ha explicat que es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén “fidelitzar al client i impulsar el comerç de proximitat”.

 

La regidora de Comerç, Lumi Puigcerver, ha recordat la importància de comprar en el comerç local i ha assenyalat que “l’objectiu que es persegueix amb aquesta campanya és dinamitzar el teixit empresarial de la localitat”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.