• ca
  • es
Inici » Cultura » Actes per la recuperació de la memòria histórica

Actes per la recuperació de la memòria histórica

| 14 març, 2019

*El 29 de març es projectarà el documental ‘Viatge a l’extrema dreta’ i el 31 de març se celebrarà l’homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista en el cementeri

El Col·lectiu per la Recuperació de la Memòria Històrica de Callosa d’en Sarrià ha organitzat dos actes que se celebraran els pròxim dies 29 i 31 de març.

 

El primer d’ells serà divendres que ve, 29 de març, a la Casa de Cultura, a partir de les 19.30 hores, i consistirà en la projecció del documental ‘Viatge a l’extrema dreta’, realitzat per la Comarca Científica, i posterior col·loqui. La presentació serà a càrrec del director del documental, Alexis Lara (sociòleg i realitzador), d’una dels seus protagonistes Rosa Roig (politòloga i professora de Ciències Polítiques de la Universitat de València) i d’Idoia Arreaza (politòloga).

 

En el documental el director del projecte Alexis Lara entrevista a quatre científics socials valencians que analitzen des d’un punt de vista científic la ultradreta valenciana: Vicent Flor (director de la Institució Alfons el Magnànim) en qualitat de sociòleg; Rosa Roig (professora de la Facultat de Ciències Polítiques de la UV) com a politòloga; Fran García (membre del grup d’investigació MediaFlows i professor de la Facultat de Comunicació de la UV) com a doctor en comunicació i Juan Carlos Colomer (professor de la Facultat de Magisteri i autor del llibre ‘Governar la Ciutat. Alcaldes i poder local a València [1958-1979]’) com a historiador.

 

El diumenge, 31 de març, a les 12.30 hores, se celebrarà en el cementeri municipal el 12è Acte de la Memòria Històrica en homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Esdeveniments, Notícies

Los comentarios están cerrados.