• ca
  • es
Inici » Festes » Actes de Díes de Bous per a aquest cap de setmana

Actes de Díes de Bous per a aquest cap de setmana

| 19 octubre, 2018

Des de l’Ajuntament s’informa dels actes que tindran lloc aquest cap de setmana amb motiu dels Díes de Bous, incloent els canvis realitzats amb motiu de la previsió meteorològica.

 

Així, hui divendres, 19 d’octubre, de 17.30 a 19.30 hores s’han organitzat activitats infantils a càrrec d’Azimut en el Punt Jove, situat en la carretera de Bolulla, i que compta amb el patrocini de Caixacallosa.

 

El viatge a València previst per a aquest dissabte, dia 20, a les 08.00 hores, queda anul·lat. Així mateix, l’activitat d’aquest dissabte que estava prevista en la plaça del Convent de 10.30 a 13.30 hores es trasllada al Punt Jove. Es tracta d’una activitat infantil a càrrec de Aprén-D. Aquesta activitat està patrocinada per Bankia.

 

L’Actuació de l’Orquestra La Rocka prevista també per a aquest dissabte, a les 20.00 hores en la plaça del Convent, s’ajornarà al dissabte, 27 d’octubre, a la mateixa hora i en el mateix lloc.

 

Igualment, la competició de Pilota Valenciana programada per a aquest diumenge, 21 d’octubre, a partir de les 10.00 hores en el Hort del Senyor, s’ajornarà per al pròxim 6 de desembre.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.